Meni
Your Cart

DOM in VRT

Brand: OLGICA KOREN
MAVRIČNE KRESNIČKE 1  - pobarvanke za odrasle Avtorica: Olgica Koren       Pobarvanka za odrasle z motivacijsko noto, ki govori med drugim tudi o avtoričini osebni borbi z rakom Lastnosti: Velikost: 23x23cm Spiralna vezava, 200g papir  ..
10.00€
Brez DDV:8.20€
Brand: OLGICA KOREN
MAVRIČNE KRESNIČKE 2 »Začinjeno s turkizno«  - pobarvanke za odrasle Avtorica: Olgica Koren          Pobarvanka za odrasle z vrtičkarsko ter morsko tematiko »Turkizna – mešanica zelene in modre, barva neba morja, narave. Mešanica opojnega..
10.00€
Brez DDV:8.20€
Brand: OLGICA KOREN
MAVRIČNE KRESNIČKE 3 »Pregrešno opojne sladice«  - pobarvanke za odrasle Avtorica: Olgica Koren          Pobarvanka za odrasle z dodano vrednostjo – zbirka izbranih polnovrednih zdravih receptov   Lastnosti: Velikost: 23x23cm S..
10.00€
Brez DDV:8.20€
Brand: OLGICA KOREN
MAVRIČNE KRESNIČKE »Pomagajmo odprtih src« - Pobarvanka za odrasle s humanitarno noto Avtorica: Olgica Koren          Pobarvanka v celoti predstavlja delovanje dobrodelnega društva Pomagajmo odprtih src, s sedežem v Bakovcih v Prekmurju. Sa..
10.00€
Brez DDV:8.20€
Brand: EVOFERT
Cas – Grape je 100 % naravno in okolju prijazno organsko gnojilo, ki se proizvaja s kompostiranjem grozdja. Vsebuje samo organske snovi, zaradi česar je na visoki lestvici med naravnimi in organskimi kompostnimi gnojili. Njegova kislost znaša pH 6,7– 7, torej je skoraj nevtralna. Prst ima večino..
10.00€
Brez DDV:9.13€
Prikazujem 1 od 5 do 5 (1 strani)