Meni
Your Cart

Dostava in plačila

1. Pakiranje in stroški dostave

Strošek dostave po Sloveniji znaša 5,90 EUR 

Pri vrednosti nakupa za fizične osebe nad 80,00 EUR ter 150 EUR za pravne osebe je dostava brezplačna oz. jo poravna podjetje Matej Pogačar, VIP TREND s.p. Maksimalna teža po paketu ne sme presegati 25 kg. Če bo teža presegala zgornjo mejo bomo vaše naročilo spakirali v več paketov. V tem primeru se obračunava dostava 5.90 EUR po paketu. Če naročilo vsebuje veliko izdelkov z občutljivo ali lomljivo embalažo, bomo pošiljko zavarovali s poštno storitvijo »pazljivejše ravnanje« in kupcu to naknadno dodatno zaračunali v višini 2 €.

Paket bo kupcu dostavil GLS pogodbeni izvajalec za dostavo paketov. Paket bo dostavljen naslednji delovni dan po odpremi pošiljke (dostav med vikendom ni). Na dan odpreme paketa bo kupec prejel elektronsko sporočilo in SMS o odpremi paketa s prevozno številko. Na dan dostave bo prejel SMS in elektronsko sporočilo o dostavi paketa. Pred dostavo ga bo dostavljalec načeloma poklical. 

POMEMBNO OBVESTILO O RAVNANJU V PRIMERU POŠKODOVANE POŠILJKE:

V primeru, da je kupec prejel poškodovano pošiljko, mora v skladu z navodili ravnati tako: 

Kupec je takoj po prejemu svojega naročila obvezen preveriti oz. pregledati vse izdelke. Če ugotovi, da so izdelki poškodovani le te poslika, sestavi zapisnik z opisom škode in pošlje na reklamacija@grskedobrote.si Podjetje Matej Pogačar, VIP TREND s.p. se zavezuje, da bo reklamacijo obravnaval v najkrajšem možnem času oz. najkasnje v 2 delovnih dneh. V primeru, da paketa po svoji subjektivni ali objektivni krivdi kupec ne prevzame, mu bomo zaračunali stroške priprave paketa v višini 5,00 EUR in stroške dostave paketa v višini 5,90 EUR ali več, če so dejansko nastali višji stroški. Za naročila in pošiljke izven Slovenije in EU kupce obveščamo, da se dostava zaračuna po ceniku GLS, za kar nam lahko pošljejo povpraševanje na info@grskedobrote.si 

Naročene izdelke lahko kupec prevzame tudi osebno v:

  • Na sedežu podjetja Matej Pogačar, VIP TRENS s.p., Kolodvorska ulica 20a, 9220 Lendava 

V tem primeru stroškov z dostavo kupec nima.

Cena dostave paketa je izračunana na podlagi povprečne teže in vrednosti vseh paketov, ki jih podjetje Matej Pogačar, VIP TRENS s.p. pošilja preko GLS. V primeru, da teža in vrednost posameznega spletnega naročila močno izstopa od povprečne teže in vrednosti vseh poslanih paketov podjetja Matej Pogačar, VIP TRENS s.p., si pridržujejemo pravico, da za strošek dostave obremenimo naročnika in ga o tem predhodno obvestimo. 
Naš pogodbeni partner za dostavo pošiljk je GLS Slovenija, vendar si pridržujemo pravico izbrati drugo dostavno službo, če bomo s tem lahko naročilo izpolnili bolj učinkovito.


2. Priprava paketa in stroški priprave paketa  

Strošek pakiranja in priprave paketa je brezplačna.


3. Rok dostave blaga 

V primeru oddaje naročila do 10. ure in če so vsi izdelki na zalogi, bo GRŠKE DOBROTE odposlala pošiljko še isti delovni dan. GLS lahko dostavi paket kupcu že naslednji delovni dan ali kasneje, če se GLS in kupec tako dogovorita. V primeru, da vseh naročenih izdelkov ni na zalogi, GRŠKE DOBROTE kupca pokliče in se z njim dogovori o najhitrejši možni dostavi. 


4. Načini plačila

Kupcu lahko tudi pošljemo predračun, ki ga pred dobavo poravna preko elektronskega bančništva ali na njemu najustreznejši način. Kupec lahko plača s plačilno kartico (Visa, MasterCard, Maestro) - Če ste za način plačila izbrali plačilno kartico, boste preusmerjeni na spletno stran ponudnika plačilnih storitev – PayPal. Na spletni strani morate vnesti podatke o svoji plačilni kartici. Kupec lahko plača tudi preko sistema PayPal. Po pregledu naročila kupcu pošljemo predračun in ga poravna preko sistema PayPal. Kupec po izrecnem dogovoru s ponudnikom lahko naroči in plača tudi po povzetju.