Meni
Your Cart

Vsi produkti

Brand: GREEK AT HOME
BIFTEKI naj bodo bolj slastni in puhasti z mešanico za burgerje GREEK at HOME, ki odlično združuje paradižnik z mediteranskimi zelišči in začimbami, da vsak grižljaj dobi bogat in slasten okus. Samo dodajte mleto meso, dobro pregnetite in oblikujte burgerje na grški način!DODAJTE SAMO GOVEJE MLETO M..
2.25€
Brez DDV:2.05€
Brand: GREEK AT HOME
Gyros, svetovno znana grška ulična hrana, ki jo lahko najdete na skoraj vsakem vogalu v državi. Debele rezine svinjine so marinirane v posebni mešanici gorskih zelišč, močnih začimb in oljčnega olja. Gyros se počasi peče na navpični vrteči se ražnji, nato pa se na krožniku ali piti razgrne na koščke..
2.60€
Brez DDV:2.37€
Brand: GREEK AT HOME
Pripravite grški "keftedaki" zelo enostavno. Zmes za mesne kroglice GREEK at HOME odlično združuje zelišča in začimbe grške kuhinje za bogat in slasten okus vsakega grižljaja. Samo dodajte mleto meso, dobro pregnetite in oblikujte mesne kroglice na grški način!DODAJTE SAMO MLETO MESO!12 naravnih ses..
2.00€
Brez DDV:1.83€
GREEK AT HOME, KITRO - CHUTNEY OMAKA ZA PIŠČANCA, 210g GREEK AT HOME, KITRO - CHUTNEY OMAKA ZA PIŠČANCA, 210g
Novo Hot
Brand: GREEK AT HOME
"KITRO" je grška različica čatnija z okusom sredozemskih zelišč in arom ter začimbo ingverja. Poskusite KITRO CHUTNEY s piščancem ali drugo perutnino in uživajte v okusih pristne Grčije v svoji vsakodnevni jedi!DODAJTE SAMO PIŠČANČJE MESO11 naravnih sestavinbrez konzervanovbrez umetnih barvil- pomra..
2.30€
Brez DDV:2.10€
GREEK AT HOME, PASTELI - CHUTNEY ZA FETA SIR, 240g GREEK AT HOME, PASTELI - CHUTNEY ZA FETA SIR, 240g
Novo Hot
Brand: GREEK AT HOME
GRŠKI ČATNI ZA SIR FETA"P A S T E L I "z medom, sezamovimi semeni in kosmiči rdeče paprike"PASTELI" je edinstven predlog čatnija. Tradicionalna poslastica je spremenjena v okusen čatni z grškim medom, sezamovimi semeni in rdečo papriko. Čatni "Pasteli" kombinirajte s feto ali katerim koli drugim sir..
2.95€
Brez DDV:2.69€
Brand: GREEK AT HOME
Poskusite pristen "soutzoukaki" z mešanico za kebab GREEK at HOME. Prava zelišča in začimbe so odlično združene za okusen rezultat, poln arom in okusov grške kuhinje. Dodajte mleto meso, dobro pregnetite in oblikujte puhaste kebabe.DODAJTE SAMO MLETO MESTO!13 naravnih sestavinbrez konzervanovbrez um..
2.05€
Brez DDV:1.87€
Prikazujem 1 od 12 do 76 (7 strani)