Meni
Your Cart

Pogosta vprašanja

Zaenkrat žal svežega sadja ter zelenjave nimamo možnosti pošiljati po pošti. V kolikor bomo našli način, da le-to ohrani tudi med dostavo ustrezno kvaliteto, se bomo potrudili, da bo tudi to izvedljivo. Do takrat pa lahko spremljate ponudbo naših svežih dobrin v naši naročniški Facebook skupini POMARANČE IZ GRČIJE, kjer jamčimo osebno dostavo svežega sadja ter zelenjave enkrat nas mesec.
»Izhajam iz grške družine Galanis. Sem sin grškega očeta, katerega korenine segajo v okolico Korinthosa. V Grčiji sem odraščal in sicer v okolici Aten. Tam sem tudi obiskoval osnovno ter srednjo šolo. V času študija sem se za nekaj let sicer preselil v ZDA, saj sem svojo strokovno izobrazbo pridobival kot gradbeni inženir na Arlingtonu v Dallasu. Po končani izobrazbi sem se vrnil v mojo ljubo Grčijo in se podal na prve podjetniške dogodivščine, ki so me vodile naprej do danes. V Slovenijo sem se preselil v želji, da tudi domačim odjemalcem predstavim in ponudim čudovite pristne okuse Grčije, kamor se z družino še vedno znova in znova vračamo, saj nas nanj vežejo le lepi spomini. » (Matej Pogačar)
Naše extra deviško olje Erotas »premium« kvalitete je stiskano iz oliv, sorte Koroneiki. To je drobna sorta oliv, ki nimajo veliko mesa, so pa izredno polne z oljem. Te vrste oliv najdemo le v Sparti, od koder izhaja tudi naše olje, ter na Kreti. Za tovrstno olje je značilno, da imajo rahlo sladkast, oreškast priokus s cvetlično sadno noto in ne grenijo.